Antall lastinger av master:

0

Dette bestillingsskjemaet kan benyttes for å gi tilgang til det digitale videoarkivet til alle ansatte hos arbeidsgiveren din frem til neste års jubileumsseminar i april. (Hvis du ønsker å bestille tilgang for en avgrenset gruppe, finnes et eget skjema for dette. Se: https://www.atferd.no/nafo-seminaret/bestill-arkivtilgang/

Prisen for bestillingen er i utgangspunktet kr. 20.000,-, men dersom én eller flere av de ansatte deltok fysisk på NAFO-seminaret, innvilges 5% rabatt per deltaker inntil maksimalt 25% rabatt.

Hvis du representerer en liten arbeidsgiver, eller det antas at bare noen få av de ansatte har interesse av arkivet, kan vi tilby egne rabatter. Ta i tilfelle kontakt med oss på tlf. 33 80 65 70 eller e-post service.nafo@atferd.no

To måter å tilordne tilgang

De fleste arbeidsgivere har et felles e-post-domene (eks. @arbeidsgivernavn.no). Hvis du registrerer dette i bestillingen, kan alle få tilgang gjennom å registrere seg med e-postadressen sin.

Hvis arbeidsgiveren ikke har et slikt domene, eller noen av de ansatte ikke har e-postadresse tilhørende domenet, kan du registrere disse for seg med e-postadressene deres.

Klikk "Neste" under for å starte påmeldingen